Marimea Penisului?



Femeile şi marimea penisului

In timp ce barbatii adesea se agita despre ceea ce ei percep a fi penisului lor subdimensionat, puţină atenţie este, de fapt data asupra cea ce femeile considera a fi un penis de dimensiuni adecvate. Şi atunci când punctele de vedere ale femeilor sunt expuse, barbatii par să creadă că acestea conspira pentru a ascunde faptul că ceea ce doresc cu adevărat este un penis de dimensiuni gigantice!
In primul rand, lungimea penisului nu este atât de important. Ce gasesc femei mult mai satisfacator este grosimea penisului. Acest lucru se datorează faptului că cele mai multe terminatii nervoase ale vaginului sunt în de jur imprejurul intrarii în vagin şi la doar câţiva centimetri in interior. Odată trecut acest punct, terminatiile nervoase sunt mai puţine şi senzaţiile nu sunt la fel de pronunţată. Acest lucru, împreună cu faptul că clitorisul este de obicei stimulat de contactul cu osul pubian al partenerului, înseamnă că orice centimetri in plus câştigat prin exercitiile de marire sunt de prisos când vine vorba de orgasmul daruit partenerei.


Iată ce spun femeile de obicei despre marimea penisului:

"Am avut un tip care o avea mare şi erau unghiuri in care nu puteam face sex pentru ca era dureros - nu am putut sta deasupra şi  si nici pe la spate nu puteam s-o facem. Din cauza lui am avut ideea nu pot face sex oral cu patrundere adanca. Nu a fost distractiv. Dar a fost cu mult mai bine atunci cand urmatorul partener a fost domnul Şase Inch(15.5cm).! "

"Marimea mea preferata este 6 - 7 inch(15-18cm). Este cea mai buna marime de pana acum. Virginitatea mi-am pierduta cu un tip care avea un penis mare, groas, dar chiar dacă el a avut cel mai mare penis, cu siguranta a fost si cel mai slab. Jur, penisul lui nu intra in erectie tare! Era foarte moale. Deci, nu este doar marimea conteaza, ci si fermitatea erectiei. "
"Cred ca este un gand frumos pentru femei sa aibe fantezii cu un penis mare, dar în realitate nu functioneaza. Adică, dacă un tip o are cat un creion de subtire atunci el poate avea unele probleme, dar cu un penis de dimensiuni medii si folosit cum trebuie va face majoritatea femeilor sa aibe orgasm şi chiar sa ceara pentru inca unul. "

Sindromul penisului mic

In ciuda faptului că li se spune de nenumarate ori, că marimea penisului lor este OK, barbatii continua sa se agite pe tema asta. Un studiu ştiinţific a constatat că "sindromul penisului mic" este larg răspândită în rândul bărbaţilor cu penisuri de marime medie."Este foarte comun pentru bărbaţi să isi faca griji cu privire la marimea penisului lor şi este important ca aceste preocupări  sa nu fie respinse, deoarece aceasta poate intensifica preocupările şi neliniştile,", au spus cercetătorii care au realizat studiul. Interesant este, de asemenea,ca cercetatorii au remarcat faptul că sindromul penisului mic a fost mult mai frecvent la bărbaţi cu penisuri de dimensiune medie decât la barbatii care sufera de micropenis!
Din păcate, problemele psihologice care sindromul penisului mic le poate genera, de asemenea, poate afecta sanatatea unui om in general. Acest studiu a constatat că credinta unui barbat cum ca are un penis mic este strans legata de sănătatea lorEste greu de crezut că grijile şi neliniştile pot cauza probleme fiziologice, dar, probabil, acest lucru subliniaza doar puterea pe care mintea o poate exercita asupra organismului.

Depăşirea gandului ca ai un penis mic


Pentru bărbaţi să înceapa să se simtă mai bine despre marimea penisului lor, statisticile sunt un loc bun pentru a începe. Graficul dn acest articol arată diferenţele în dimensiunea penisului in stare flasca si in erectie. Graficul este incurajator pentru ca subliniaza diferanta intre starea flasca si in erectie. Concluzia evidenta este ca, desi penisurile in stare flasca sunt de dimensiuni foarte variate, in erectie valorile tind sa se invarta in jurul aceleasi marimi. Pentru o comparaţie statistică şi mai relevant, verifica rezultatele acestui sondaj al marimii penisului, care arată că mărimea medie este într-adevăr sub 15.25cm(6inch).

Sondaj Marime Penis in Erectie

 21.2%
5.5 - 6.0 inches
 19%
6.0 - 6.5 inches
 13.4%
6.5 - 7.0 inches
 12.2%
5.0 - 5.5 inches
 9.2%
7.0 - 7.5 inches
 6.4%
4.5 - 5.0 inches
 4.9%
7.5 - 8.0 inches
 3.7%
8.5 and above
 3.4%
4.0 - 4.5 inches
 2.4%
8.0 - 8.5 inches
 2.1%
3.0 - 3.5 inches
 1.7%
3.5 - 4.0 inches

Voturi Totale: 1587475
Iată un mod bun de a spune daca esti mediu. Data viitoare cand obţi o erectie solida, pune o riglă de-a lungul penisului in partea de sus. Dacă esti pana în la 5.5 "(14cm), atunci eşti puţin mai mic decât media. Dacă treci bariera de şase inchi(15.25cm), atunci eşti puţin mai mare decat media. Dacă vă aflaţi oriunde între aceste valori aveti un penis mediu, asa ca incetati sa va mai ingrijorati!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu