Despre Jelqing

Despre Jelqing   
Conform unor site-uri web, tehnica de jelqing isi are originea în Orientul Mijlociu şi ar fi fost folosit de arabi pentru a mari penisul lor la peste 20 cm in lungime! Este puţin probabil ca aceste povesti sa fie adevărate şi, de fapt, unii oameni spun că jelqing este o farsă. Oricare ar fi adevărul jelqing-ul(mulgerea, milking) pare să fi devenit termenul cel mai des folosit pentru a descrie o serie de exercitii pentru penis ( tehnici de masaj, muls, intindere) care în timp vor mari penisul. Exercitiul jelq va mări atât circumferinta cat si lungimea penisului. Scopul exerciţiului este de a forţa mai mult sange in corpii cavernosi (tesut spongios care face parte din penis). Acest lucru este realizat prin utilizarea unei tehnicii de muls(jelqing) a penisului. Aceasta tehnica va intinde si dilata pereţii celulelor corpilor cavernosi pentru a permite o cantitate marita de sânge sa intre în penis. Jelqing va creşte atât dimensiunea penisului in stare flasca cat si in erectie, dar cel mai semnificativ în erectie.  Exerciţiile Jelqing sunt ca exerciţii fizice si trebuie sa fie efectuate reglare. Rezultate de crestere in dimensiune a penisului, prin utilizarea jelqing-ului pot fi văzute, după doar o lună iar rezultate mai pronunţate pot fi vazute după mai multe luni.



Inainte de a incepe jelqing

Este o idee bună păstrarea unui jurnal de progres. Aceasta ar trebui să conţină, de asemenea, măsurători ale penisului tau săptămânale. Puteţi măsura cu siguranţă şi înregistra mărimea penisului in stare flasca, dar acest lucru poate varia astfel măsurătorile importante sunt cele ale penisului in erectie. Înregistrati atât lungimea penisului erect cat şi circumferinta penisului in erectie. Diferiţi oameni recomanda tot felul de moduri pentru a măsura penisului. Intr-adevăr nu contează cum o faci, atâta timp cât o faci în acelasi mod si constant! Asta este, asiguraţi-vă că măsura în acelaşi fel în fiecare săptămână.


Incalzirea inainte de jelqing

Este la fel ca la orice alt exerciţiu - aveţi nevoie de incalzire înainte de a începe.  Masati-va penisul până cand este in erectie parţială.  Inmoaie un prosop in apa calda si infasurati-l in jurul penisului pentru 3 minute. Repetati de cel putin 3 ori. Alta alternativa este sa va masati penisul semi-erect intr-o cada cu apa calda(usor fierbinete).

Jelqing - exercitiul 


  1. Lubrifiaza penisul si mâinile. Penisul dvs. ar trebui să fie semi-erect.
  2. Cu degetul mare si aratator de la una din maine, formati semnul OK de jur imprejurul penisului la baza, si prindeti penisul cu fermitate.
  3. Acum începe o mişcare de muls spre capatul penisului.
  4. Când mâna ajunge sub capul penisului, formează semnul OK cu cealalta mana libera şi continua mulgerea aşa cum aţi făcut în prealabil cu cealaltă mână. Nu mulgeti capul penisului.
  5. Ar trebuii să puteti folosi ambele mâini pentru a crea o acţiune de mulgere continua, alternând mâinile.
  6. În mod ideal, ar trebui să fi în măsură să finalizezi 100 de mulgeri la fiecare cinci minute. Pentru prima săptămână, efectuati numai 100 de mulgeri în fiecare zi. Pentru a doua săptămână, efectuati 200 mulgeri în fiecare zi. Pentru a treia săptămână, efectuati 300 de mulgeri în fiecare zi. Începând cu a patra săptămână, încercaţi sa efectuati 500 jelq în fiecare zi.



Puncte importante pentru sigurata exercitiilor de jelqing

  • Întotdeauna face exerciţii de warm-up înainte de a începe jelqing.
  • Utilizaţi întotdeauna suficient lubrifiant în timpul mulgerii.
  • Nu strângeţi prea tare priza asupra penisului. În cazul în care doare sau vedeti vânătăi pe penis după jelqing, prindere dvs. de jelqing este prea dura.
  • Niciodată nu mulgeti cu o erectie complet (şi nu ejaculati atunci când efectuati jelqing). Mulgeti numai atunci când aveţi o semi-erectie (mai bine decât 100% in erectie) penisului altfel ati putea accidenta penisului.
  • Întotdeauna efectuati incalzirea si la finalul rutinei (la fel ca incalzirea).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu