Cum functioneaza exercitiile Jelqing



Siguranta Exercitiilor Jelqing

Originile exercitiilor jelqing fac obiectul unor dezbateri şi nimeni nu poate conveni cu adevărat de unde provin tehnicile. Cercetarea în ceea ce se intampla de fapt în timpul jelqing-ului trebuie să se concentreze asupra a ceea ce se întâmplă cu ţesutului vascular şi componentele musculaturii netede a penisului atunci când acestea sunt supuse stresului(exercitiului), aşa cum se întâmplă în timpul unui exerciţiu de jelqing.
Într-un studiu recent, cercetatorii au descoperit ca aceasta este pur şi simplu o chestiune de adaptare a organismului la stresul cauzat de jelqing. Lucreaza-ti penisul tau in mod corect şi o sa aveţi o creştere; Lucrati-l prea mult sau prea puternic şi nu veţi vedea câştiguri - sau mai rău, vă puteţi răni.
Studiul, din jurnalul Circulation Research descrie modul în care modificări ale tensiunii arteriale induse de "remodelare arterial, care normalizeaza sarcinile mecanice care sunt impuse pe ţesut arterial." Spus mai simplu, fluxul de sânge crescut în artera forţeaza artera sa se remodeleze pentru a se adapta stresului. Această remodelare arterial, dupa spusele cercetătorului; "presupune crearea de tesut, [unde] reproducerea celulelor endoteliale a crescut de 50 de ori şi celulele masei musculare netede a fost crescuta cu peste 1,500%(de 15 ori)"
Deci, asa funcţionează exercitiul jelqing. 


Dar ce se întâmplă atunci când îl faci incorect?

Urmeaza Instructiunile

Vânătăi, umflături, pete mici si rosii care apar pe capul şi trunchiul penisului sunt cele mai frecvente probleme cu care practicantul de jelqing, sau alte exercitii pentru marirea penisului, trebuie să facă faţă. De obicei, acest lucru apare din cauza excesului de zel - prea mult, prea repede. Barbatii care incep sa practice jelqing merg prea departe şi încearca să facă prea mult prea repede, gândindu-se că va da rezultate mai rapid. Cel mai bun mod de a evita problemele fiziologice este să rămânem pur şi simplu la rutina care a fost stabilita. Nu face mai mult decât este recomandat. Odata cu cresterea rezistentei poti creste numarul de repetari in conformitate cu programul stabilit, dar să mergi dincolo de aceste recomandări înainte de a fi gata este nebunie.



Probleme comune in cazul executarii gresite a exercitiilor de marirea penisului

Erupţii cutanate
Erupţiile cutanate sunt de obicei cauzate de o lipsa de lubrifiere în timp ce se efectuează mulgerea. Ele pot apărea ca o mică zonă roşie sau poate arata ca o arsură. Untul de cacao, alte creme cutanate uşoare şi unguente sunt eficiente în atenuarea erupţiilor cutanate.

Vânătăi
Mai mult decat petele mici roşii, vânătăile au loc in cazul exercitiilor in care se folosesc greutati pentru penis. Consider ca sunt o practica prea periculoasa pentru a o expune aici. Cine este interesat gaseste informatii detaliate in limba engleza. Pentru documentarea si practicarea 'hanging-ului'(numele din engleza) este nevoie de o minte foarte clara si calma.


Vene Trombozate

venele trombozate nu sunt foarte frecvente. O venă trombozata este o venă care a fost dilatata din cauza presiunii vasculare interne. Cauza este executarea incorecta a exercitiilor de tipul ULI, clampingBarbatii care au suferit de această afecţiune au spus că este relativ nedureroasa. Tratamentul? Odihna si impachetari fierbinti. Pentru a preveni acest lucru exersati cu moderatie.

Ligamente Tensionate

Tensionarea ligamentellor de la baza penisului poate aparea de la atarnarnarile de greutati sau de întinderile efectuate prea des sau cu prea multa intensitate si fara suficienta odihna. De cele mai multe durerile sunt resimţite la baza penisului, si se pot extinde la interior de la simfiza(osul pubian) şi chiar în zona inferioară abdomenului. Odihna este necesar pentru ligamente tensionate. Toate exercitiile de marire a penisului trebuie să fie încetate, deoarece acestea pot duce la agravare pana chiar la ruperea reala ale ligamentelor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu